Låna till resan

Ibland kan det faktiskt vara smart att låna till en resa. Inte alltid, men om du tänker och planerar på rätt sätt kan du göra en bra affär.

Resa

Att resa är en av de största folkrörelserna i Sverige. Vi älskar verkligen att resa. Det finns så många intressanta platser och länder att upptäcka, och ställen att återkomma till. Det är många som har ett eget smultronställe utomlands. För att hitta nya roliga resmål kan du läsa resemagasinet Vagabond som bara handlar om reser. Då får du många insidertips på både resmål och hur du reser smart.

Låna

När kan det då vara smart att låna till resan? Om du verkligen behöver komma iväg för att kunna slappna av kan det vara klokt att boka en resa med kreditkortet. Detsamma gäller om resten av familjen ska göra en resa och det är lite skralt i plånboken. Ett kreditkort är ju ett lån. Det finns också personer som lyckas resa på kreditkort genom att samla poäng och bokstavligen åka jorden runt gratis. För att lyckas med det behöver du dock ha pengar på banken, så att du aldrig blir skyldig kreditbanken pengar.